joi, 19 februarie 2009



Buna dimineatza...cel putin pentru mine e dimineatza acum....hehehe
Azi la Tonomatul cu ALINA de pe TVR 2 a fost invitat unul din artistii cu care eu colaborez din ianuarie 2008== JUAN XAVIER==
Prefer sa las un aer de mister asupra lui si nu va spun decat ca am lucrat la primul lui album de studio in perioada ianuarie - octombrie 2008,textele in limba spaniola ii apartin iar muzica am compus-o impreuna (incepand de la liniile lui melodice de baza).E un material de 11 track-uri (10 piese si o piesa bonus) produs in toatlitate de mine in studioul meu din Timisoara ''STUDIO 66'' (eu eu eu ...mdaaa...HAHAH) .Chitaristul de studio cu care am inregistrat materialul este bunul meu prieten si colaborator Horea Crisovan de care sunt sigur ca ati auzit, din diverse proiecte live si de studio.Directia pieselor ca si sound e una pop rock,dar sunt pe alocuri fuziuni de R n B,pop dance si Reggaeton Rumba...pana la urma cred ca putem spune ca ascultatorul poate gasi cel putin cateva piese de care sa se indragosteasca...sau pe care sa se indragosteasca...hhaahah.De album sunt foarte mandru si abia astept ca publicul larg sa-l poata asculta cat de curand in Romania dar si in strainatate.
Acestea fiind spuse imi iau ramas bun de la cei care citesc acest blog(adica eu...deci imi iau ramas bun de la mine HAH) si ne reintalnim data viitoare cu informatii despre multitudinea de artisti cu care mai colaborez si pentru care scriu si produc piese noi.

CEAUUU

3 comentarii:

  1. salut george as vrea sa te intreb ceva. unde as putea sa-ti las un mesaj? daca ai timp lasa-mi un email la adresa danutzu102@yahoo.com . tu fiind profesionist in muzica vreau sa aflu o parere de-a ta..

    ms ..

    RăspundețiȘtergere
  2. p.s - stiu ca puteam sa-ti las mesaj si aici... dar vreau sa fie privat de asta iti cer o adresa de email...

    RăspundețiȘtergere