vineri, 16 octombrie 2009

VOXIS vs. Dj Andi - To the moon

OOOOO DAAAAAAAA !!!!!!!
Cred ca ati auzit piesa asta pesteeeeee toooooooooot HAHAH!!!

Trebuia sa scriu acum un an de zile despre acest proiect..insa...am asteptat sa vad ce se intampla...am asteptat sa mearga lucrurile bine ca sa am cu povesti :)
Trupa VOXIS inseamna Andrei Chermeleu (voce), Sandri Biro (keyboard, sequencer), Bogdan Buzatu (drums), Andrei Ardelean (chitara) si George Hora (producator executiv si manager). Totul a inceput simplu: piesa To the moon a fost difuzata prima data in octombrie 2008 pe Vibe FM si a intrat in topurile tuturor marilor radiouri de la noi din tara ajungand chiar la performanta de a fi pe locul I opt saptamani consecutive in HIT 40 la Radio 21...iar pe celelalte posturi de radio a mers la fel de bine...si pe ZU ...si pe KISS e difuzata piesa in DRACI!! Videoclipul la aceasta piesa a fost filmat in iulie si din august e difuzat pe toate posturile muzicale...de la Music Channel la MTV (unde se pare ca suntem pe locul 1 de saptamana trecutaa YHAAA) pana la KISS TV si U.

Ce e deosebit la acest proiect este ca... ei sunt o trupa de LIVE PERFOMERS...totul electro combinat cu chitara acustica si cu o voce de exceptie!

In alta ordine de idei , va invit miercuri pe 21 oct in club ELEMENTS din BUCURESTI la un concert unde vor fi invitati si baietiiii mei VOXATI hahahah

ALOHAAAAAA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu