joi, 1 octombrie 2009


BINE V-AM REGASIT !!!

Din motive de lene... se pare ca nu am apucat sa mai scriu pe blogul meu minunat,dar voi incerca de acum inainte sa fiu mai harnic si pe faza asta cu blogul.

ASADAR azi 1 oct 2009 s a lansat pe internet videoclipul noului single PUYA feat KAMELIA si GEORGE HORA - CHANGE. Pentru cei care nu stiu ,KAMELIA este sora mea si fosta concurenta MEGASTAR 1.
,,Change'' este primul single de pe albumul Romanisme II...album pe care probabil ca veti gasi cel putin 4 piese noi compuse si produse de mine. La urmatoarea postare pe blog voi pune si videoclipul de pe canalul meu de Youtube. Pana atunci sa ne citim cu bine!

4 comentarii:

  1. ce pot sa zic mister Hora .... ma faci sa ma simt bine in pielea mea de romanas .... puya fara cuvinte, mereu o prezenta Senzational(a). Kamelia , o voce superba , niste ochisori foarte frumosi , o fata de vis ... bafta multa voua ...Craiova va apreciaza multa ...hihi cel putin eu :) . M .

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place mai mult "Change" decat "undeva in Balkani" - nu stiu de ce ...

    RăspundețiȘtergere
  3. btw, stiu ca nu e frumos sa dau indicatii, dar ar fi bine sa iei un domeniu propriu pentru blog si sa schimbi sistemul de comentarii (gen disqus.com). ai putea atrage multi vizitatori si fani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo omule;) tineti`o tot asa ! Calarasu` Va sustine !!!

    RăspundețiȘtergere